Castellano - Catalá

Solucions

Gestió Vitalici Vivenda, ofereix des de 1998, solucions a persones majors de 65 anys que siguin propietàries d'un immoble i vulguin beneficiar-se en vida del seu pis, incrementar els seus ingressos i millorar la seva qualitat de vida.

Amb la important evolució del volum d'operacions realitzades, a principis del segle XXI, Gestió Vitalici Vivenda sempre molt propers als seus clients i receptius a les seves inquietuds, observàvem com a alguns dels nostres clients interessats en aconseguir nous ingressos, no els podíem ajudar perquè tenien particularitats diferents.

Inconformistes com sempre, vam començar a treballar per oferir solucions a aquestes persones que fins aquell moment no podíem atendre. A mitjans del 2003 Gestió Vitalici Vivenda, després d'un període d'estudi necessari i d'una minuciosa selecció, llança una sèrie de productes especials per atendre aquestes particularitats, actuant directament els professionals de l'empresa o adreçant als millors especialistes.

 

Renda Vitalícia Residencial


Destinat a aquelles persones que venen el seu pis per anar a una residència.

En aquest cas, el beneficiari transmet la plena propietat i obtindrà una renda orientada a atendre les noves necessitats.

El beneficiari evita tot el tràmit de la venda convencional: selecció d'agència, visites a l'immoble, negociacions amb el comprador i l'agència immobiliària, contractes privats d'arres, esperes en la concessió de finançament, etc ...

A més, Gestió Vitalici Vivenda facilita i anticipa totes les despeses que per costum van a càrrec del venedor com les despeses de cancel·lacions registrals de deutes anteriors o la Plusvàlua Municipal.

En resum, amb Gestió Vitalici Vivenda en el termini d'un mes el beneficiari estarà cobrant la renda vitalícia de forma àgil i senzilla.

 

Pisos de lloguer


Destinat a propietaris de pisos o locals llogats o pendents de llogar que els vulguin intercanviar per una renda vitalícia mensual, amb la finalitat d'obtenir una millor rendibilitat o evitar problemes de morositat, despeses per reformes, etc ...

En aquests casos la millor rendibilitat es comença a donar com més gran és la persona.

 

Deutes i càrregues


Solucions per a aquells que arrosseguin deutes personals o càrregues hipotecàries de les que es vulguin alliberar.

Funciona com la Renda Vitalícia Immobiliària, de la qual s'haurà de descomptar el valor del deute. Per tant, aquells que tinguin una diferència positiva, a més de cancel·lar el deute, han de percebre una renda vitalícia mensual i es beneficiaran dels estalvis propis del producte.

Barcelona
Avinguda Diagonal 468 6A
08006 Barcelona
Espanya
Telf. +34 93 415 22 99
Fax: +34 93 415 98 97

Madrid
Passeig de la Castellana, 40 8ª Planta 28046 Madrid
Espanya
Telf. +34 91 185 31 38
Fax: +34 91 185 31 38