Castellano - Catalá

Empresa

L'inici de la nostra activitat és fruit d'una necessitat social com és el benestar de la gent gran. En els anys 90, eren cada vegada més les persones que es jubilaven i que encara que tenien un immoble en propietat, els seus ingressos disponibles no estaven a l'altura, ni del seu patrimoni ni de les seves necessitats.

Calia articular un sistema en que poguessin disposar d'una altra pensió a partir d'aquests immobles. És el que posteriorment, amb el desembarcament de la Banca s'anomena liquidació patrimonial.

L'any 1998 un reduït grup de professionals emprenedors, que provenien del sector assegurador i immobiliari, vam decidir donar cobertura a aquestes necessitats amb la fundació de Gestió Vitalici Vivenda.

Aquesta pionera iniciativa aviat va tenir una gran acollida a l'entorn de les persones grans i especialment dels seus beneficiaris.

Des de llavors, en Gestió Vitalici Vivenda hem treballat amb la mateixa vocació inicial de satisfer les necessitats de la gent gran i durant aquest temps, hem estat molt pendents d'adaptar a l'evolució dels nous temps, per oferir el millor als nostres clients en cada moment .

Actualment, l'equip de l'empresa continua amb l'afany de servei al client i segueix treballant, especialment en els aspectes que se'ns demanen: màxima renda i total garantia.

 

Al seu costat


Amb la nostra voluntat de proximitat amb els clients; sempre hem posat especial atenció en atendre'ls com ells es mereixen, com ells volen.

  • Atenció personalitzada.
  • Aclariment de dubtes de forma clara i entenedora.
  • Adaptació a les necessitats particulars de cadascú.
  • Propostes gratuïtes.

 

Al seu servei


Amb la finalitat d'oferir el que desitgem, proporcionem un assessorament integral sobre aspectes que intervenen directament o indirectament sobre l'obtenció de la nova renda vitalícia.

  • Valoracions Immobiliàries.
  • Assessorament Jurídic i Fiscal.
  • Assessorament sobre pensions (jubilació, viduïtat, SOVI ...)
  • Liquidacions d'impostos; herències, successions ...
  • Gestions personalitzades per obtenir la millor renda

Barcelona
Avinguda Diagonal 468 6A
08006 Barcelona
Espanya
Telf. +34 93 415 22 99
Fax: +34 93 415 98 97

Madrid
Passeig de la Castellana, 40 8ª Planta 28046 Madrid
Espanya
Telf. +34 91 185 31 38
Fax: +34 91 185 31 38